Wij zoeken per direct gemotiveerde medewerkers zowel FULL-TIME, parttime als oproepkrachten.

Werkervaring is een pré, maar enthousiasme en een glimlach vinden wij belangrijker. Flexibel inzetbaar- sociaal – representatief en humor zijn wel eigenschappen die ons aanspreken. Je komt te werken in een jong en dynamisch team met veel gezelligheid onderling.

Beleving, daar draait het om bij BRL. Onze gasten verwennen met bijzondere gerechten en mooie wijnen in een gemoedelijke en gezellige sfeer. Regelmatig worden er bij BRL ook feestjes en partijtjes gehouden in huis of op locatie.

Maandag en dinsdag is BRL gesloten, de pieken liggen voornamelijk op de overige dagen.

Solliciteren? Heb je interesse om deel uit te gaan maken van ons team? Stuur dan je cv of motivatie naar info@bijroellinssen.nl

 

 

 

Medewerker bediening full time

Medewerker bediening 28 uur

Medewerker bediening oproepkracht

Afwashulp