Lees onze

Klantervaringen

4.7/5

Bij Roel Linssen is bij uitstek een aanrader! Een 3 uur durende smaaksensatie, zeer kundige bediening in een pand wat een gezellige ambiance creëert. Het enige restaurant wat, naar mijn bescheiden kennis, de kwaliteit ver boven de vraagprijs stelt! Kortom, Michelin waardig, doch niet duur! Nogmaals: een aanrader!

Mario Gelden

Topzaak ! Absolute top én betaalbaar. Geweldig lekker gegeten, zeer harmonieus geheel van smaken in combinatie met goed gekozen bieren, mooie porties en heel vriendelijke, joviale en professionele service. Absolute aanrader. Hier mogen/komen tafelen is een feest. Samen met het gezelschap was dit een topavond!

Willy De Roeck

Wederom héérlijk gegeten bij BRL. Echt subliem weer. De kaart bevat alleen een verrassingsmenu en blijft ons altijd verrassen. BRL is écht voor de fijnproever die het heerlijk vindt om 3 tot 4 uurtjes te dineren.

Marc van Bracht

Feestje gevierd voor 80ste verjaardag van moeder. Alles keurig verzorgd. Aardige bediening en veel verschillende hapjes die erg lekker waren.

Jaco Velde

Bij Roel Linssen heeft onze verwachtingen waargemaakt. Het is een restaurant dat werkt met een verrassingsmenu van 4, 5 of 6 gangen met daarbij ook nog een aantal amuses. De sfeer toen we binnen kwamen was in eerste instantie wat stijfjes, maar dat viel meteen weg toen we onthaald werden met enthousiasme. Dat enthousiasme bleef de hele avond bij de uitleg van ieder gerecht en bijpassend drankje (ze hebben een wijn en bier arrangement). En dan wordt je aan het einde van de avond ook nog hartelijk bedankt voor het opeten van al dat lekkers. Ik zou zeggen, ga je laten verrassen Bij Roel Linssen.

Nick Arts

Heerlijk gegeten! 4 gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen was helemaal super. Bovendien was het ook genoeg. Vaak krijg je zeer kleine hoeveelheden waardoor je alsnog (te) weinig gegeten hebt. Dit was nu zeker niet het geval. Echt een aanrader.

Loes Vorst

Geweldig restaurant voor de meer chique beleving, maar ook met je familie en vrienden. Service was geweldig.

Steven Koutstaal

Voor het eerst gedineerd bij BRL. Topklasse restaurant. Super bediening. Elke hap is een ware smaaksensatie. Prijs - Kwaliteit is in evenwicht, iets waar menig collega restauranthouder in de omgeving van Venray een voorbeeld aan mag nemen. Absoluut aanbevelingswaardig!

Guus Knoops

De vegetarische menu's zijn echt een aanrader. Iedere keer weer verfrissend en gevarieerd. Sfeervol restaurant met prettige bediening. Niet overdreven of arrogant, maar gewoon vriendelijk en amicaal.

Thomas Creemers

Fantastisch! Het Valentijn verrassingsmenu was uitstekend verzorgd, wijn arrangement erbij dat perfect past. Geweldige bediening, aandacht voor de gast en goed oog voor detail.

Danielle Boer

Scroll naar boven